Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Leuke dag

31 juli 2011
Vandaag ben ik met papa, mama, oom Michael, tante Carolina, mijn neefje Quinten en opa en oma Guntenaar naar de dierentuin geweest in Amersfoort. We hebben er heeeeel veel dieren gezien en ik vond maar 1 dier eng, die kwam namelijk een beetje erg dichtbij. Tussen de middag heb ik lekker een pannenkoek gegeten, ik had een kinderpannenkoek met een cool giraffenmasker gekregen. Oma's pannenkoek, met appel en kaneel vond ik stiekem lekkerder dus daar heb ik een paar hapjes van gepikt.

Daarna mocht ik van opa en oma een knuffel uitzoeken, er waren er zoveel dat ik bijna niet kon kiezen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een ringstaartmaki en ik noem haar Annabel.

Toen zijn we in de auto gegaan en naar opa's en oma's huis gereden. Ik heb daar even Calimero gekeken en gegeten. Onderweg naar huis ben ik in slaap gevallen, ik was zo moe!

Zodra mama en papa de foto's hebben dan ga ik die uploaden naar de gallery, weer een leuke dag om naar te kijken!

Vrolijk!

26 juli 2011
Wow, het lijkt opeens een stuk beter met mij te gaan. Ik heb voor het eerst weer een beetje avondeten gegeten en ik ben hartstikke vrolijk

Een beetje ziekig

21 juli 2011
Ik heb de laatste tijd heel erg veel pijn in mijn buikje en ik eet bijna niks meer, daarom is mama vandaag met mij naar de dokter geweest. Ik vond het wel een beetje spannend maar gelukkig hadden mama en ik al geoefend thuis hoe het ongeveer zou gaan, mama had met een stethoscoop (ik had er vorig jaar eentje gekregen van Sinterklaas) op mijn buik geluisterd en ook even aan mijn buikje gevoeld. Eenmaal bij de dokter bleek dat deze mevrouw helemaal niet aan mijn buikje wou voelen en dat ze ook niet ging luisteren! Ik kreeg gewoon een briefje en mocht lekker spelen, nou zo wil ik wel vaker naar de dokter hoor!!

Een paar nieuwe foto's.

18 juli 2011
In m'n gallery (Mila 2011, op de site van mama) staan wat nieuwe foto's van mij en op dezelfde site staat ook een album van ons nieuwe huis, daar kan je wat foto's zien van mijn kamer!

Een nieuw bed!

18 juli 2011
Al twee nachtjes heb ik in mijn nieuwe bed geslapen, het is een mooi groot bed met hartjes en een dekbed en een kussentje. Mama was wel een beetje zenuwachtig of ik in bed zou blijven maar dat deed ik wel hoor! Vannacht had ik alleen heel erg last van een hoestje, dus soms werd ik wel een beetje wakker...

We wonen nu al een klein tijdje in ons nieuwe huis, Sven is al komen spelen en ik heb al in bad gezeten en onder de douche 'gezwommen'. In de tuin van ons nieuwe huis zitten steeds konijntjes, telkens als het regent kijk ik even naar buiten en zeg ik tegen mama: "Arme nijntjes.... Het regent! Mag binnen komen?"

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.