Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Zingen

02 maart 2011
Iedere morgen wordt er op het kinderdagverblijf een liedje gezongen met de namen van alle kindjes die dan aanwezig zijn. Ik zing dan altijd luidkeels mee, ik hou van muziek en zingen. De leidster vertelde vanavond aan papa toen hij me op kwam halen dat ik als enige alle namen ken van de andere kindjes, papa en mama vinden dat heel knap van mij!

Bezoek

27 februari 2011
Vanochtend zijn we op bezoek geweest bij de opa van mama. Daar hadden ze hondjes en dat vond ik wel een beetje eng, ze waren heel druk en als ze tegen me aan sprongen waren ze net zo groot als ik! Er was ook een ander kindje die durfde wel met de hondjes te spelen.

Toen er allemaal worstjes en lekkere dingetjes op tafel kwamen kwam ik een beetje los, maar toen kwamen de hondjes weer! Ze wilden zeker ook een worstje!

Ziek

15 februari 2011
Vannacht ben ik een beetje ziek geworden, ik heb al 4 keer overgegeven. Ik ben wel heel vrolijk maar als ik te veel lach moet ik weer overgeven... Hopen dat ik snel weer beter ben!

Op bezoek

07 februari 2011
Vanmorgen toen ik wakker werd dacht mama dat ik ziek was, ik had hele dikke oogjes en kreeg niet zoveel lucht door mijn neus. Ik kreeg een warme washand over m'n gezicht en ik gierde het uit van het lachen. Ik was dus √©rg vrolijk. 
Na een half uurtje was het wel duidelijk dat er niets aan de hand was en zijn mama en ik in de auto gegaan. Als snel zag ik waar we naar toe gingen, opa en oma in Putten! 
Oom Ingwer was aan het werk op de (zorg)boerderij dus eigenlijk kon ik hem niet zien, dat vond ik wel een beetje jammer. We zijn dan ook, nadat we brood en druiven zijn gaan halen, naar oom Ingwer geweest! Daar mocht ik nog even dieren kijken, ze hebben daar een paar koeien, paarden, schapen, een hele dikke geit en konijntjes en cavia's. De schapen vond ik een beetje eng want ze gingen een heel hard geluid maken. 1 konijntje heb ik geaaid en die vond ik heel lief. Ik keek mijn ogen uit daar. 

Nieuwe filmpjes!

31 januari 2011
Er zijn weer nieuwe filmpjes!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.