Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Logeren bij opa en oma deel 11

18 mei 2011
Hallo mama en papa,
 
Jullie zien `t al aan `t onderwerp ik ben er op voorbereid (op de regen dan).
Ik ben vanmorgen met oma even langs de winkel gegaan want we gingen boodschappen doen, nou is `t hier al wat warmer aan `t worden maar heb hier alleen mijn winterjas, toen opa zag dat ik die aan had zei hij tegen mij dat ik `n nieuwe jas uit mocht zoeken, want hij vond `n legging met mijn rokje niet zo leuk staan met `n winterjas er op, dus met oma naar `t dorp.
Daar heb ik `n super koele jas uitgezocht, `n grijze met Mega Mindy erop, daar zat ook `n zuidwester bij, nou dat vond ik helemaal geweldig dus laat de regen maar komen.
Opa wilde er wat foto`s van maken voor jullie dus heb ik even binnen en buiten geshowd, trouwens op foto nr. 20 kunnen jullie zien dat de waterpokken op mijn gezicht helemaal weg zijn, alleen op mijn buik en benen nog `n paar korstjes maar ik denk als jullie thuis komen dat alles weg is.
Vanmiddag kwam Truus `n kopje thee drinken en daar kreeg ik `n cadeautje van, `t is `n boek waarin ik kan leren tellen want 1-2-9-10 is nog niet helemaal goed, ik vind `t wel erg lief van haar.
Vanavond heb ik goed gegeten oma had verse worteltjes met aardappelen en vissticks en als toetje had ik kabouter Plop vla lekker hoor.
Ik vind `t leuk dat jullie nu gauw naar huis komen, ik heb `t hartstikke leuk hier maar zal wel blij zijn als ik jullie weer zie in `t echt, kijk wel elke dag ff naar jullie foto en ik geloof dat ik jullie nu wel `n beetje begin te missen, maar oma zegt nog maar 3 nachtjes slapen dan zijn julie er weer.
Voor jullie morgen nog `n hele fijne dag we hopen dat `t zonnetje weer is gaan schijnen zodat papa nog even bij kan kleuren.
Nou morgenavond de laatste mail van mij voor nu dikke kussen van opa, oma en van mij.
 
Mila.

Logeren bij opa en oma deel 9

17 mei 2011
Hoi mama en papa,
 
Vandaag ben ik met oma naar tante Carolina en Quinten geweest, dat was erg gezellig, ik heb de dolfijn aan Quinten gegeven en mocht hem ook even vasthouden, tante Carolina heeft daar foto`s van gemaakt. Ook ben ik nog naar `t konijn wezen kijken, die is erg lief alleen de hondjes vind ik `n beetje eng, ze springen zo tegen me op, dus tante Carolina heeft de ergste maar even in de hondenkamer gedaan.
Vanmiddag heb ik weer boodschappen gedaan en ik mocht weer `n toetje uitzoeken, nou ik heb `n hele lekkere uitgezocht hoor, `n kabouter Plop toetje met witte en bruine chocola.
Trouwens even `n vraagje van opa en oma, gezien `t weer gaan we niet barbecueën, nu wilde opa saté  maken maar we twijfelen of mama satésaus lust oma dacht van wel, en willen jullie anders even terugmailen wat jullie dan willen eten.
Als `t droog is morgen gaan we weer naar de markt, lekker vis, groente en fruit kopen.
Hoe is `t weer nu daar, heeft `t erg geonweerd, zo`n buitje frist natuurlijk wel lekker op maar we hopen voor jullie dat `t bij `n buitje blijft.
Nou verder weet ik niks meer te schrijven, nog veel plezier en dikke knuffels van opa, oma en van mij, o ja en `n lebber van Dribble.
 
Kus Mila. 

Logeren bij opa en oma deel 8

16 mei 2011
Hallo mama en papa,
 
Wat waren jullie vroeg met de mail zeg, zeker goed uitgerust ha ha.
Wij vonden `t ook erg leuk gisteren om jullie te zien, en wat zien jullie er goed uit zeg, lekker bruin en heel ontspannen, (jullie lijken wel 10 jaar jonger, grapje) ik begreep ook heel goed dat jullie nog op vakantie waren en heb nog heel lang gelachen om de kushandjes.
Trouwens oma en opa zijn best wel `n beetje boel jaloers, zij willen ook wel zo`n stroompje die hun zonder te zwemmen naar de bar brengt, maar ze gunnen jullie `t wel hoor en ze zijn ook blij dat jullie `t daar zo goed hebben.
Wat las ik trouwens op facebook  mama aan de drank? had je vanmorgen nog last van dat beest of was de kater al weer weg?
vanmorgen ben ik lekker met oma thuis gebleven en we hebben getekend, gedanst en verstoppertje gespeeld, vanmiddag zijn we `n kopje thee wezen drinken bij Corry en daarna hebben we boodschappen gedaan, oma heeft macaroni gemaakt vandaag lekker met geraspte kaas jam jam, vooral de kaas vond ik erg lekker.
`t potje vind ik toch niet zo`n succes wou er gisteren en vandaag niet op, oma zegt dat dat vanzelf wel komt, als ik niet wil dan hoeft `t niet dus ik denk dat ik er nog maar even mee wacht.
Vandaag was `t rotweer hier, oma heeft zelfs de verwarming aangedaan en vanavond heeft ze mijn jas gehaald uit de spullen want misschien is `t morgen wel weer koud.
Morgen dus naar tante Carolina en Quinten gezellig, ga ik leuk met Quinten spelen en naar `t konijn kijken.
Nou dat was `t weer voor vandaag dikke knuffels van opa, oma en van mij.
 
Mila.

Logeren bij opa en oma deel 7

15 mei 2011
Goede morgen mama en papa, jullie zullen waarschijnlijk net wakker zijn, of aan `t ontbijten maar wij hebben `t dagje Dolfinarium er al weer opzitten.
Ik was vanmorgen al om 7 uur wakker dus best wel `n beetje vroeg maar kon niet wachten tot we weg zouden gaan, eerst hebben we Dribble weggebracht naar tante Wil en toen op naar Harderwijk, om 10 uur waren we er en mochten we naar binnen. Eerst hebben we even koffie gedronken want daar hadden opa en oma best wel zin in, onder de koffie hebben we even gekeken wat voor mij leuk was en hoe laat dat allemaal ging gebeuren.
Eerst zijn we naar de stellerzeeleeuwenshow ( dat zijn de grootste en sterkste zeeleeuwen) geweest dat was buiten en daar was ook `n hele grote  bij, nou opa is zwaar maar deze spande de kroon hoor, ruim 1000 kilo, echt `n bakbeest (hier past opa wel 10 keer in)
Toen zijn we naar de zeeleeuwenshow wezen kijken dat was zo leuk, `n zeeleeuw die de krant kwam brengen en eentje die `n kopje koffie op zijn neus droeg, ik vond `t echt spannend. Toen zijn we naar de dolfijnenshow geweest en we hadden hele goede plaatsen, helemaal vooraan wel aan de zijkant maar de dolfijnen zwommen gewoon naar ons toe, ik heb zo gelachen en geklapt ze gingen heeeel hoog springen en salto`s maken ook tilden ze mensen door `t water, opa heeft filmpjes gemaakt maar die mogen jullie zien als jullie weer thuis zijn, wel plakt opa `n paar foto`s aan de mail. Na de dolfijnenshow zijn we in `t restaurant gaan eten, maar ik was best al `n beetje moe dus wilde niet zoveel, toen zijn we nog even naar de dolfijnen en walrussen achter glas gaan kijken, we wilden ook nog naar de orka maar dat doen we `n volgende keer want ik was nu echt moe.
In `t winkeltje heeft opa nog `n mooi T-shirt gekocht en mocht ik `n knuffel uitzoeken, ik heb `n grijs met witte dolfijn gekozen, we hebben er ook een voor Quinten gekocht en die ga ik dinsdag brengen want dan ga ik met oma koffiedrinken bij tante Carolina.
Oma heeft me in de auto gezet en we waren nog geen 2 min. onderweg of ik sliep al thuis heeft oma me in bed gelegd en terwijl oma dit typt lig ik heerlijk te slapen, vermoeid na `n leuk dagje dolfinarium.
Kusjes van oma, opa en natuurlijk van mij.
 
Mila. 

Logeren bij opa en oma deel 6

14 mei 2011
Hallo mama en papa,
 
Hier ben ik weer met wat ik meegemaakt heb. Vanmorgen ben ik met oma `n cadeautje wezen kopen voor tante Carolina, toen ik met oma in Hilfertsom liep zagen we opeens tante Carolina lopen die was taart wezen halen voor haar verjaardag, we zijn toen gezellig even met z`n drieen koffie wezen drinken, natuurlijk voor mij geen koffie, ik kreeg lekker fristie. Daarna zijn we naar de bloemenman gegaan daar heb ik mooie bloemetjes gekocht en die mocht ik vanavond aan haar geven samen met `n mooie tekening die ik voor haar gemaakt had. We hebben vanavond bij ome Michael broodjes gegeten en als toetje kreeg ik `n perenijsje.
Ook ben ik steeds met oma naar `t konijn wezen kijken wat is dat leuk zo`n konijntje.
Wat vond ik `t leuk en fijn dat ik jullie stem even hoorde dat was echt `n verrassing ik had volgens oma ook steeds `n brede smile op mijn gezicht terwijl ik jullie aan de telefoon had. wat ik ook heel lief vond was dat ome Michael mij even gefilmd heeft en dat aan jullie doorgestuurd heeft.
Ik hoorde van oma dat jullie morgen willen skypen, maar volgens opa heeft hij dat niet maar ik wacht wel even af of papa daar `n oplossing voor heeft.
O ja voor ik `t vergeet we zouden morgen naar de dierentuin gaan maar opa wil graag  zijn verjaardag vieren met de rest van zijn familie!!!  dus gaan we dan met jullie en tante Carolina, ome Michael en Quinten (tenminste als jullie dat ook leuk vinden) naar de dierentuin Amersfoort. morgen gaan wij dus naar `t dolfinarium fijn naar de dolfijnen kijken en naar de broer van opa, die zeehond met die grotere snor als opa, ik heb er echt zin in en zal jullie morgen vertellen hoe ik het vond.
Nou dat was `t weer voor vandaag, op `t moment dat oma dit voor mij mailt lig ik al heerlijk te slapen en te dromen over de dolfijnen knuffels van opa, oma en jullie lieve schatje.
 
Mila

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.